Logo
Echt brood Joris van Duijnhoven

Workshops

Informatie

Er worden 5 soorten brood gemaakt bij de workshop. Dit zijn 3 meergranen, 5 baquettes, 2 boule's, 2 ciabatta olijf en 1 fougasse. Uiteraard mag je al je gebakken brood ter waarde van € 32,50 verkoopwaarde meenemen

Verder krijg je informatie over hoe je zelf een zuurdesem moet maken en hoe je deze kan onderhouden. Tijdens de cursus laat ik jullie ook zien met welke soorten meel ik werk en wat de eigenschappen zijn. Ook krijg je een stukje theorie over brood en ga ik verder in op het deeg kneden en het bakproces.

Wat is er belangrijk bij het bakken van een desembrood? Hoe kan je het beste een desembrood kneden of helemaal niet kneden? Soorten processen die je kan hanteren? Op deze vragen geef ik jullie dan ook antwoord. Houdt er rekening mee dat je oude kleren meeneemt, want ze kunnen nogal vies worden.

Echt brood Joris van Duijnhoven

Beschikbare workshops

  • Ma & Di (8-9 juli) (vol)
  • Ma & Di (2-3 sept) (vol)

Minimaal aantal deelnemers 6 personen

Tijden: 2 dagen van 18:00 t/m 22:00 (uitloop mogelijk)

Inschrijven

Als je je wilt opgeven, mail dan je persoonlijke gegevens (naam, adres, woonplaats, mobiel telefoonnummer) en de datum waarop je wilt komen naar info@echt-brood.nl onder vermelding van workshop. De aanmeldingen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst

Daarna ontvang je van mij een bevestiging met betaalgegevens. Ik verzoek je vriendelijk uiterlijk 1 week na inschrijving te betalen, het liefst via een tikkie.

De kosten voor de tweedaagse workshop zijn 85,00 euro excl. BTW. De workshop word over 2 dagen gegeven. Uitsluiten in de avond uren.

Echt brood Joris van Duijnhoven

Contactinformatie

Openingstijden

  • Woensdag: 9:00 – 17:30
  • Donderdag: 9:00 – 17:30
  • Vrijdag: 9:00 – 17:30
  • Zaterdag: 9:00 – 17:30